نشست بررسی آسیب های اجتماعی با موضوع بررسی راه های پیشگیری از خودکشی در دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد برگزار شد.
نشست بررسی آسیب های اجتماعی با موضوع بررسی راه های پیشگیری از خودکشی در دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، در این نشست گفت: فرهنگ سازی مهم ترین راه مقابله با آسیب های اجتماعی است، که در این راستا برنامه ریزی لازم در جهت استفاده از ظرفیت های رسانه در استان انجام داده ایم.
امین اله بابویی با اشاره به اینکه خودکشی به عنوان یک آسیب جدی اجتماعی، که می تواند گروهی از جامعه هدف قرار دهد، اضافه کرد: روحانیان و مبلغان مذهبی می توانند با توجه به موقعیت مذهبی که در جامعه دارند، نسبت به پیامدهای منفی این آسیب اجتماعی، به خانواده اطلاع رسانی کنند.
وی در خصوص نقش رسانهها برای کنترل آسیب های اجتماعی بیان کرد: در بحث مدیریت خبر، رسانهها نقش جدی برای جلوگیری از به راه افتادن اپیدمی تقلید در حوزه آسیب های اجتماعی دارند بنابراین باید در انتشار این اخبار هنرمندانه، علمی و با تجربه عمل کنند.
بابویی با بیان اینکه بهترین راه برای کنترل آسیبهای اجتماعی توانمندسازی مردم در همه زمینهها است، عنوان کرد: نبود حمایت مالی از مردم و عدم دسترسی به خدمات و عدالت، آنها را در ورطه فقر قرار میدهد که این خود آسیب اجتماعی است، بنابراین در مرحله اول توانمندسازی، مردم جامعه در اولویت قرار میگیرد.
قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان با بیان اینکه آسيب هاي اجتماعي پديده هايي واقعي، متغير، قانونمند، قابل كنترل و پيش گيري هستند، اظهار داشت: تشکیل کارگروه های بررسی علل طلاق، حاشیه نشینی، اعتیاد و خودکشی از جمله وظایف محوله معاونت اجتماعی بوده که در این خصوص نیز اقدامات خوبی انجام شده است.
بابویی با اشاره به ضرورت همدلي و همراهي سازمانها و ارگان ها در رسيدن به جامعه اي به دور از آسيب ها، اظهار داشت: برگزاری کارگاه در جهت بالا بردن سطح آگاهی مردم، تهیه کتاب، پمفلت و هماهنگی لازم بین اورژانس 115 و اورژانس اجتماعی123 در مواقع ضرورت از جمله برنامه های در دست اقدام این معاونت است.15-142
نسخه چاپی خبر